Korfu legjobb strandjaiMinden évben hozunk egy válogatást a szezon elején. Most sincs ez másként.

IssosKorfu egyik kevéssé ismert, de nagyszerű partszakaszát mutatjuk be.

Gyermeki dallamokKorfu szigete a kórusok paradicsoma. Számos művészeti csoport tevékenykedik itt, melyből természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki.

Korfu - Apartman - Benitses
Benitses

Benitses:


  Benitses a sziget keleti partján fekszik, Korfuvárostól 14 km-re. A hangulatos kis halászfalu egykoron a sziget legkedveltebb és legzajosabb kisvárosa volt, mára azonban a pihenni vágyók paradicsoma lett.  A 16 stúdióból álló apartmanházat 1985-építeték, a hangulatos korfui halászfalu, Benitses csendes részén.   Az épület a főúttól 150 méterre található egy domboldalon, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a falura, illetve a környező hegyekre.   A tengerpart kevesebb, mint 200 méterre, rövid sétával elérhető.
  A tulajdonosok nagy gondot fordítatanak az apartmanház karbantartására és megújítására. 2001-ben építettek egy nagy medencét a hátsó kertben, ahol a vendégek fürdőzhetnek és napozhatnak.   2006-ban minden szobát felszereltek televizióval és légkondicionálóval, hogy még komfortosabbá tegyék a pihenést.
16 stúdió (2 ágyas, egy légterű szobák), a 3.fő elhelyezése összecsukható pótágyon történik, amely gyermekeknek 12 éves korig ingyenes, felnőtteknek pedig kedvezményes áron számítják.
Minden szobához tartozik: erkély, fürdőszoba, konyhasarok alapfelszereltséggel  
Felszereltség:    kis és közepes méretű törölköző személyenként 1 db     ágynemű, takaró, konyharuha szobánként 1 db főzőlap, vízforraló, tányérok, poharak, bögrék, kávéscsészék, evőeszközök, tésztaszűrő, lábos, serpenyő  
Kiegészítő szolgáltatások: parkolóhely, kerti grill, medencehasználat, lugas, internet hozzáférés (WI-FI), napozóágyak, napernyők vendégeink részére külön térítés nélkül használhatóak.

Árak:

V.01.-VI.15.
IX.15.-X.31.

VI.15.-VII.15.
IX.01.-IX.15.

VII.-15-VIII.31.

1.,2. EMELET

25€/STÚDIÓ/ÉJ

30€/STÚDIÓ/ÉJ

40€/STÚDIÓ/ÉJ

FÖLDSZINT

-10% kedvezmény

-10% kedvezmény

-10% kedvezmény

ÚJDOSÁG!!! Dupla stúdió,                                           40€,/dupla stúdió/éj                                            50€,/dupla stúdió/éj                                        60€,/dupla stúdió/éj                  

 

 

 

 Benitses
Benitses
Benitses
Benitses
Benitses
Benitses
Benitses