Korfu legjobb strandjaiMinden évben hozunk egy válogatást a szezon elején. Most sincs ez másként.

IssosKorfu egyik kevéssé ismert, de nagyszerű partszakaszát mutatjuk be.

Gyermeki dallamokKorfu szigete a kórusok paradicsoma. Számos művészeti csoport tevékenykedik itt, melyből természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki.

Korfu - Aqualand
Aqualand Korfu

A népszerű vízi vidámpark Korfu szigetének közepén kapott helyet, Agios Ionnais falucska mellett.
A Glifada-ba tartó autóútról elérhető létesítményt a Tenerife szigetén található Siam Park mellett Európa egyik legizgalmasabb vízi szórakoztató központjának tartják.
Hetvenötezer négyzetméteren várja látogatóit, parkolója hatszáz autót tud befogadni.


Aqualand Korfu

Számos szórakozási lehetőség várja a vendégeket, mint a Multicsúszda, a Fekete Lyuk, az Őrült folyó, a Lusta folyó, a Szabadesés, a Deep Blue Kayak, és a Családi rafting.

Számos élménymedence is rendelkezésre áll összesen hétféle hullámerősséggel.

A létesítmény teljes területén napozóágyak, napernyők, öltözők, értékmegőrző szekrények, bárok, falatozók, éttermek, butikok, áruházak, és akár piknikező helyek is találhatóak.

A gyerekeket várja tárt kapukkal a hatalmas ugrálóvár, a játszótér, és a videojátékokkal csábító játékterem is. De van lehetőség, asztaliteniszezni, biliárdozni is, vagy mozogni a mini focipályán.Aqualand Korfu
Gyakorlott vizimentők vigyáznak mindenkire, míg a mozgáskorlátozott, vagy speciális igényű vendégeket pedig külön erre a célra kiképzett személyzet segíti abban, hogy igazán jól érezzék magukat az Aqualandban.

A park májustól októberig tart nyitva, ideális egynapos intenzív szórakozásra, élmények gyűjtésére. Korfu városból közvetlen buszjárattal is el lehet jutni ide egy mindössze húszperces utazással.