Korfu legjobb strandjaiMinden évben hozunk egy válogatást a szezon elején. Most sincs ez másként.

IssosKorfu egyik kevéssé ismert, de nagyszerű partszakaszát mutatjuk be.

Gyermeki dallamokKorfu szigete a kórusok paradicsoma. Számos művészeti csoport tevékenykedik itt, melyből természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki.

KORFU - NYARALÁS - BÚVÁRKODÁS


Aki nyaralt már Korfu szigetén, pontosan tudja, milyen változatos, és gyönyörű strandok, tengerpartok várják az idelátogatót. Azt viszont kevesen tudják hogy Korfu számos kincset tartogat a tengeren is. És itt nem csupán egy hangulatos hajókirándulásra gondolunk, hanem a sziget azon páratlan strandjaira, melyek kizárólag a tenger felöl megközelíthetőek.

Na de hogy jutunk el oda?

HajóbérlésPaleokastritsa nem csupán Korfu legszebb tengerpartjával, és a Jón tenger legjobb búvár bázisával büszkélkedhet, de jól felszerelt kikötője is az egyik legjobb a szigeten.

Hajóbérlés

A kikötőben van lehetőségünk 90-120 euro közötti áron saját hajót bérelnünk és felfedezni párunkkal, barátainkkal Korfu rejtett kincseit.
Hajóbérlés
A hajóbérléshez legénység nem jár, azonban nincs szükségünk semmilyen hajóvezetői igazolványra. A felhasználóbarát könnyen navigálható biztonságos kishajók segítségével olyan felejthetetlen élményeket élhetünk át, melyeket hosszú évekig fogunk mesélni mindenkinek.
Hajóbérlés
Azok a baráti társaságok pedig akik a hajó irányítása helyett az önfeledt tengeri bulizásra koncentrálnának inkább, bérelhetnek saját 6-8 fős yachtot.A 300 eurós költség tartalmazza a személyzet munkadíját is. Ezen felül az üzemanyag költségeket, és az étel-italfogyasztást fizetendő külön.
Hajóbérlés
Fontos tudni, hogy egy teljes szigettúra üzemanyagköltsége 220 euro, vagyis egy nyolcfős csoport fejenként 65 euróért a sziget királyaként tölthet egy napot a tengeren.
Ugye hogy megéri?Hajóbérlés
Hajóbérlés
Hajóbérlés
Hajóbérlés
A hajóbérlésért keresse Kiss Károly Zoltánt a +30 69 4788 5009 telefonszámon vagy kkz@buvar-abc.hu e-mail címen!