Korfu legjobb strandjaiMinden évben hozunk egy válogatást a szezon elején. Most sincs ez másként.

IssosKorfu egyik kevéssé ismert, de nagyszerű partszakaszát mutatjuk be.

Gyermeki dallamokKorfu szigete a kórusok paradicsoma. Számos művészeti csoport tevékenykedik itt, melyből természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki.

Korfu - Kavos
Korfu Kavos


Kavos az egyik legnépszerűbb üdülőváros Korfu szigetén. Negyvenöt kilométerre délkeletre találjuk Korfu várostól.

Az elmúlt 20 évben rohamos fejlődésen keresztülment település a Brit turisták kedvenc célpontja a Korfui üdülőhelyek közül.
Korfu Kavos


Mind a tiszta strandok, mind a mozgalmas éjszakai élet fontos elemei a hely népszerűségének.
Korfu két nagy kikötője közül itt találjuk az egyiket, így az ideérkezők a minőségi szolgáltatások mellett a lélegzetelállító öböl látképben is gyönyörködhetnek.
Korfu Kavos
Kavosban, és környékén minden típusú, és árfekvésű szállást megtalálunk. Kavosban számtalan étterem, pub, bár, és szórakozóhely található. Azok, akik szeretik a mozgalmas éjszakai életet, a hajnalig tartó mulatozást, mindenképpen Kavos-t ajánljuk Korfu üdülőhelyei közül. Számos szórakozóhely másnap hajnalig tart nyitva, van, amelyik szinte csak egy rövid takarítás, és a személyzet műszakváltásának idejére zár be.

A strand homokos partján a fürdőzők, és a vizisportok szerelmesei is elfoglaltságra lelnek. A környéken további kellemes strandokat találunk, közülük is kiemelhető Agios Georgios Argyradon, és Issos.