Korfu legjobb strandjaiMinden évben hozunk egy válogatást a szezon elején. Most sincs ez másként.

IssosKorfu egyik kevéssé ismert, de nagyszerű partszakaszát mutatjuk be.

Gyermeki dallamokKorfu szigete a kórusok paradicsoma. Számos művészeti csoport tevékenykedik itt, melyből természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki.

Korfu - üdülőhelyek
Korfu reptér
A sziget kultúrája, és az idegenforgalom elvárásainak tökéletes szimbiózisa teszi Korfut a görög nyaralások egyik kiemelt célpontjává. A sziget falvait, nyaralóhelyeit a görög szárazföldnél mélyebben hatja át az a hellén hagyománytisztelet és életmód, amiért sokan Görögországot választják nyaralásuk célpontjává. Az üdülőhelyek is ezt az életérzést közvetítik miközben maximálisan, megfelelnek minden olyan elvárásnak, amely az ideérkezők számára fontos lehet. Színvonala, többcsillagos hotelek, praktikus, elérhető árú apartmanok, vagy jól felszerelt kempingek biztosítják, hogy a Korfu szigetére érkező megtalálja a neki megfelelő szállást, érkezzen akár repülővel, autóval, vagy hajóval, vastag illetve vékony pénztárcával.

Korfu város esteÉttermek, bárok, üzletek, szórakozóhelyek igyekeznek feledhetetlen emlékké tenni a Korfui nyaralást, melyet megkoronáznak a gyönyörű tiszta strandok, és az égszínkék tenger.


Korfu Avlaki
Korfu strandjai közül egyedülálló módon 25 rendelkezik Kék zászlóval, vagyis a strandok ’Michelin csillagával’, mely a tisztaság, világszínvonalú felszereltség, és biztonság fokmérője.Korfu éttermek


Természetesen Korfu is számos arccal rendelkezik, így a pezsgő éjszakai élet, és a nyugodt falusi kikapcsolódás szerelmesei is megtalálják az ideális pihenőhelyet. Korfu kiemelt tengerparti üdülőhelye mellett, ahol pezsgő nappali és éjszakai élet várja a fiatalokat, számos olyan helyszín is elérhető ahonnan az igazi görög élet, a nyugodt tempóban folydogáló gazdag gasztronómiájú tengerparti nyaralás emlékével térhetük haza.Korfu Pelekas
Korission lake part