Korfu legjobb strandjaiMinden évben hozunk egy válogatást a szezon elején. Most sincs ez másként.

IssosKorfu egyik kevéssé ismert, de nagyszerű partszakaszát mutatjuk be.

Gyermeki dallamokKorfu szigete a kórusok paradicsoma. Számos művészeti csoport tevékenykedik itt, melyből természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki.

Korfu - Programok
Korfu Pantokrator felhok felett
Korfu nemcsak a tengerparti pihenésre, de az aktív kikapcsolósra vágyókat is számos lehetőséggel várja. Legyen szó akár túrázásról, kulturális kikapcsolódásról, sportolásról, vagy hajókázásról, mindenki megtalálja, amit keres.


Korfu Achilleion
A lélegzetelállító Sissi kastély, a hangulatos görög estek, vagy a Korfu életére oly jellemző strand bulik mellett a természet szépségét kedvelők szigettúrán vehetnek részt, vagy meglátogathatják a páratlan kilátást nyújtó Pantokrator hegység csúcsát, Korfu legmagasabb pontját, és csaknem 1000 méteres magasságból szemlélhetik a Ion tenger térségét.


Sétahajókázás


A megtekintett tájat a kikötőkből induló sétahajókázások keretében lehet közelebbről megismerni, ha pedig vízre, de mégis izgalmakra vágyunk Aqualand csúszdaparkjában meríthetünk az élményekből.
Korfu búvárkodás
Korfu azonban kiemelkedik a többi görög sziget közül abban, hogy itt a búvárkodás nekünk magyaroknak igazán kényelmes és elérhető. Korfu szigetén ugyanis egy olyan búvárbázist vehetünk igénybe, ahol magyar nyelvű oktatóktól bérelhetünk felszerelést, kérhetünk tanácsot, vagy búvár túra kíséretet. A Korfu legjobb fekvésű bázisán a helyi búvárokkal stratégiai együttműködésben dolgozó Buvár ABC magyar búvárai várják a vendégeket.Korfu búvárkodás

Gyakorlott búvárok számos búvártúrán vehetnek részt Korfu világszínvonalú merülőhelyein, legyen szó roncsmerülésről, barlangi búvárkodásról, vagy zátonyok meglátogatásáról.
Oktatás, próbamerülés, felszerelésbérlés, és túravezetés, mindez magyar nyelven. Azoknak is ajánljuk, akik még soha életükben nem búvárkodtak, hiszen a tengerben, a színpompás halakat csodálva próbamerülni nagyságrendekkel jobb élmény, mint egy itthoni tóban.